Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang organiseren we in samenwerking met ’s Heerenloo. Hiervoor maken we gebruik van het Boschhuis. Veel van onze leerlingen hebben naast gespecialiseerde ondersteuning in het onderwijs, ook baat bij ondersteuning buiten de
schooltijden.

De medewerkers van ’s Heerenloo bieden deze  hulp op de eerste verdieping van het Boschhuis. Op deze etage zijn ruimtes ingericht voor naschoolse opvang en naschoolse dagbehandeling. Ook is op deze etage ruimte ingericht voor twee logeerhuizen waar kinderen in het weekend of in een vakantieperiode, onder begeleiding van deskundig personeel kunnen logeren.  

Voor alle deelnemende kinderen wordt een individueel ondersteuningsplan opgesteld. Uiteraard staat de prachtige omgeving van de Verschoorschool ter beschikking van deze groepen.

 

 

Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider2.jpg
img_slider3.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".