Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

WebChair®

Bij ons op school kunnen leerlingen die vanwege hun angsten, gedragsproblemen of prikkelgevoeligheid geen (volledig) onderwijs kunnen volgen, er toch gewoon bij zijn. Via de WebChair® kan een kind live de les volgen op het scherm van zijn computer. Dat kan vanuit een zogenaamde safe-room op school, maar ook vanuit huis.

Andersom zien de kinderen in de klas hun klasgenootje ook zitten op een scherm. Op deze manier kan het kind op veilige afstand geleidelijk wennen aan de klassensituatie. Het doel is dat het kind uiteindelijk weer volledig meedraait in de groep.

Onderzoek van de TU Eindhoven op de dokter A. Verschoorschool heeft aangetoond dat de WebChair® positieve effecten heeft op de hele klas. Natuurlijk vraagt het vooral in het begin iets extra’s van de leerkrachten en leerlingen. Maar eigenlijk was iedereen enthousiast.

Op dit moment wordt door de makers van Webchair® hard gewerkt om het systeem nog beter op maat te maken voor onze doelgroep.

Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider2.jpg
img_slider3.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".