Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

De Boomhut

De High Care groep is een extra zorgklas binnen onze school. Voor leerlingen heet dit lokaal De Boomhut.

Leerlingen uit verschillende groepen gaan op hun eigen vaste momenten naar De Boomhut. De samenstelling van de groep is gedurende de week wisselend. Ons streven is om maximaal vier leerlingen tegelijk in De Boomhut aan het werk te hebben.

 

Waarom naar De Boomhut?

Als er een bredere vraagstelling is, met name op pedagogisch en sociaal-emotioneel gebied, dan komt een kind in aanmerking voor opvang in de De Boomhut. In de vergadering van de Commissie van Begeleiding wordt hierover een besluit genomen. Dit gebeurt dus niet op basis van leerachterstand zoals bij remedial teaching.

 

Welke begeleiding biedt De Boomhut?

De activiteiten stemmen we per leerling af op de hulpvraag. Enkele voorbeelden zijn de begeleiding bij het spelen, het vergroten van het gevoel van eigenwaarde, het zelfstandig werken en het oefenen in de gespreksvoering.

Als we denken dat de inzet van High Care in De Boomhut gewenst is voor uw kind dan bespreken we dit met u.

kaartjes voorkant.JPG
afgescheiden werkplek.jpg
Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider3.jpg
img_slider2.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".