Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

Gym

Alle groepen hebben bewegingsonderwijs, gegeven door een vakleerkracht. De eigen leerkracht en leraarondersteuner ondersteunen deze les. De groepen aan het Groenelaantje krijgen gymles in de gymzaal van de school. De overige groepen krijgen in een sporthal in Elspeet of Nunspeet les. We brengen de groepen met een bus naar de sportzalen.

 

Extra gym

Daarnaast bieden we de leerlingen aan het Groenelaantje ook de mogelijkheid voor het volgen van ‘extra gym’. Extra gym is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met bepaalde onderdelen van bewegingsonderwijs, zoals balvaardigheid, algemene motoriek of het omgaan met winst en verlies. Inzet van extra gym gebeurt in overleg met leerkracht en ouders.

 

Speldag en sportdag

Eenmaal per schooljaar organiseren we voor de jongere groepen een speldag en voor de oudere groepen een sportdag.

DSCF6216.jpg
DSCF6214.jpg
DSCF6212.jpg
DSCF6213.jpg
DSCF6211.jpg
Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider3.jpg
img_slider2.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".