Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

ABC4

ABC4 is een stichting die is ontstaan vanuit de dokter A. Verschoorschool. De stichting ontwikkelt zich inmiddels tot een netwerkorganisatie, van waaruit  gespecialiseerde en ervaren medewerkers hun deskundigheid beschikbaar stellen.  

ABC4 stelt zich onder andere  ten doel om een bijdrage  te leveren aan het realiseren van Passend Onderwijs voor alle leerlingen. Immers, Passend Onderwijs betekent  maatwerk in het onderwijs. Voor elk kind en iedere jongere, onderwijs dat aansluit bij zijn of haar mogelijkheden en talenten. 

De stichting biedt zowel aan ouders, kinderen, jongeren en scholen ondersteuning. Heeft u vragen of wilt u informatie over opvoeding, leren, spelen, pubertijd of vrije tijd, in relatie tot psychiatrische problematiek en/of gedragsproblemen, kijk dan op de website of neem contact op via info@abc-4.nl

ABC4 biedt Advisering-Begeleiding-Coaching-Training-Opleiding-Scholing-Diagnostiek.

img_slider22.jpg
Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider3.jpg
img_slider2.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".