Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

Missie

“Wij zijn méér dan een school”.

In één regel betekent het de volgende ambitie: wij bieden kinderen met complexe vragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst.

Binnen een pedagogisch klimaat waarin kinderen zich veilig weten, kunnen kinderen zich ontwikkelen op de manier die aansluit bij hún individuele mogelijkheden. Hierbij houden wij rekening met beperkingen. Meer nog zetten we in op het gebruiken en ontwikkelen van de talenten van onze leerlingen.

Vergaande samenwerking met gespecialiseerde partners die aan onze missie kunnen bijdragen is voor ons vanzelfsprekend en maakt ons méér dan en school.

img_slider8.jpg
img_slider9.jpg
boom.jpg
Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider2.jpg
img_slider3.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".