Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

Pedagogiek

Wij hechten veel waarde aan het pedagogisch klimaat binnen onze school. Waar uw kind(eren) zich veilig voelen en waar zij zich kunnen ontwikkelen op een wijze die aansluit bij hun eigen individuele mogelijkheden.

Het is onze taak die zorg te bieden die aansluit bij de hulpvraag van uw kind. Natuurlijk zijn de onderwijskundige mogelijkheden van uw kind belangrijk, maar net zo belangrijk vinden wij de begeleiding in de sociaal emotionele ontwikkeling.

Wij passen een sterk individuele benadering toe waardoor we optimaal rekening kunnen houden met de specifieke problemen van elk kind. Centraal bij ons staat het bieden van voorspelbaarheid en veiligheid.

Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider3.jpg
img_slider2.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".