Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

Klachtenregeling

Heeft u een klacht of speelt er een kwestie die nadere aandacht verdient, dan waarderen wij het als u ons dit meldt. Dat kan in eerste instantie bij de desbetreffende medewerker. Komt u er samen niet uit dan wordt in gezamenlijk overleg de directeur bij het gesprek betrokken.

Onze school is aangesloten bij de landelijke klachtencommissie van de besturenbond VBS. Binnen de school hebben wij twee vertrouwenscontactpersonen.

img_slider6.jpg
Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider3.jpg
img_slider2.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".