Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website. Informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. De nieuwe website zal in januari online komen.
×

Taxivervoer

Al onze leerlingen kunnen gebruik maken van taxivervoer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De gemeente waar een leerling woont is verantwoordelijk voor het organiseren van het vervoer. De meeste gemeenten in onze regio hebben het leerlingenvervoer ondergebracht bij taxibedrijf Klomp.

 

Aanmelden

U kunt zich melden bij het gemeenteloket “leerlingvervoer” van uw eigen woonplaats, als u uw kind wilt aanmelden voor taxivervoer.

De gemeente ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving van de school plus een advies voor speciaal leerlingenvervoer.

Ouders
Blijf goed geïnformeerd. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze school en de groep van uw kind. Wij willen samen met u werk maken van het talent van uw kind.
Lees meer
Leerlingen
Check in met je eigen wachtwoord en deel je foto’s en weetjes met je klasgenoten. Ook voor  het werken aan je groepsopdrachten kun je hier terecht.
Lees meer

Meer dan een school

img_slider3.jpg
img_slider2.jpg
"Wij zijn meer dan een school. Wij bieden kinderen met complexe hulpvragen op het gebied van gedrag en leren een toekomst".