Historie

De stichting Volare komt voort uit, de stg. Dokter A. Verschoorschool en de Dr. A. van Voorthuysen stichting. Twee stichtingen met een zeer lange geschiedenis, die zich altijd hebben ingezet voor het onderwijs aan de meest kwetsbare kinderen in onze samenleving. Vanuit een lange traditie doen wij dat in samenwerking met ouders en onze netwerkpartners.

Onze naam, Volare, staat voor de ontwikkeling die wij onze kinderen zo graag zien doormaken. Het ontwikkelen van hun talenten vanuit een veilige en beschermende omgeving om steeds meer de vleugels uit te slaan en uit te vliegen naar een gelukkige en zo zelfstandig mogelijke toekomst.

Mauris iaculis ex eget scelerisque rutrum. Curabitur quis cursus ipsum, vel faucibus velit. Suspendisse a quam mauris. Mauris et tellus eros. Sed velit massa, tempor quis volutpat quis, ultrices vitae dui. Phasellus nisl nisi, viverra ac rutrum sit amet, mollis sed orci. Praesent imperdiet velit quis mi lacinia egestas. Vivamus sagittis, neque eget ultricies maximus, mi mauris viverra neque, et luctus sem dolor id nunc. Vivamus at venenatis libero, ac suscipit tortor. Aliquam sed enim mi. Suspendisse a mauris posuere, porta lectus vel, bibendum tellus. Praesent viverra, sapien id rhoncus tristique, metus tellus mattis velit, quis congue eros velit eu mauris. Suspendisse sagittis ut mauris at hendrerit.