Het Junior College biedt onderwijs aan kinderen tusen 10 en 14 jaar en bestaat uit een onderbouw (groep 7 en 8 van het (speciaal) onderwijs) en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Kleinschaligheid is één van de kenmerken van het Junior College en de groepsgrootte is daarom gemiddeld 10 – 15 leerlingen. Een veilig en stimulerend pedagogisch klimaat is een belangrijke kernwaarde van het Junior College. Door de unieke en intensieve samenwerking tussen onder- en bovenbouw wordt vanuit dit vernieuwde onderwijsconcept alle leerlingen passend onderwijs geboden. De groepen zijn gehuisvest op een eigen herkenbare en kleinschalig opgezette locatie. Iedere groep wordt begeleidt door een eigen mentor en de leerlingen hebben een eigen vaste plek in een lokaal en een eigen opbergruimte voor hun schoolspullen. Daarnaast is het belangrijk om voor de jongste leerlingen ook geborgenheid en kleinschaligheid te waarborgen en voldoende veilige speelmogelijkheden te bieden, zowel binnen als buiten.

Speciaal Onderwijs

Sed et scelerisque diam, sit amet commodo ligula. Pellentesque eu accumsan eros. Fusce hendrerit vulputate elit vitae sodales. Ut eu porttitor ex, ac cursus tortor. Fusce ac fringilla nisl, et bibendum mi. Nullam ornare erat justo, a finibus nisl maximus non. Quisque fermentum nisi eu gravida tristique. Morbi ut sagittis augue. Duis ultrices ornare quam ut suscipit. Duis malesuada faucibus arcu, aliquet aliquam dui auctor id. Donec at vehicula felis. Aliquam porta, ex quis posuere porttitor, justo quam tincidunt tortor, id ultrices eros augue nec eros. Sed a tortor massa. Sed lacinia ultricies aliquam. Curabitur maximus tempor laoreet.