Header afbeelding vervolg tekstpagina's
  •  
  • Home
  • Vacature Leraar groep 3-4

Wil jij werken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen?

En ga jij door waar anderen opgeven?

Dan ben je van harte welkom bij stichting Volare!

De school voor speciaal onderwijs

We zoeken voor na de kerstvakantie een leraar voor een nieuw op te starten groep 3-4 die zich wil verbinden aan onze leerlingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind iemand nodig heeft die voor hem of haar gaat. Iemand die zich niet laat (af)leiden door bepaald gedrag maar vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van ieders unieke talenten en mogelijkheden. Iemand die er onvoorwaardelijk is voor het kind.

Jouw werk als leraar zal beginnen aan onze bosrijke locatie aan het Groenelaantje in Nunspeet. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken onderwijsteam van leraren en leraarondersteuners. Bij dit team horen ook een orthopedagoog, een IB-er en andere specialisten, die je verder op weg helpen bij het zoeken naar oplossingen voor jouw leerlingen. Je hebt oog voor wat het kind nodig heeft en door jou voelen onze leerlingen zich veilig en kunnen ze (weer) leren. Je start in een nieuwe groep 3-4 en het liefst wil je fulltime werken (1,0 wtf) maar een duobaan is bespreekbaar. Wil je in je sollicitatie aan geven hoeveel je wilt werken?

 

Het functiegebouw van stichting Volare kent zowel een functie van leraar die is ingedeeld in schaal 10 als in 11 van de Cao Primair Onderwijs. Jouw inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Natuurlijk kun je je verder ontwikkelen en mag je rekenen op opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding bij je start.

 

We zoeken iemand die flexibel en creatief is, goed kan communiceren en samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken en een groot reflectief vermogen heeft. Je begrijpt dat gedrag van leerlingen een vraag kan zijn en je werkt vanuit vertrouwen. Met jouw gevoel voor humor en relativeringsvermogen geef je niet snel op en ben je een fijne collega. Je hebt je Pabo opleiding afgerond en wanneer je aanvullende opleiding(en) hebt gedaan, lezen we dat graag. En natuurlijk zijn je pedagogische en didactische competenties op orde want onze leerlingen kennen verschillende niveaus en we (willen) werken op basis van leerlijnen maar dat is voor jou geen probleem, toch?

 

Volare

Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Onze leerlingen (+ 300) komen uit 8 gemeenten op de Noordwest Veluwe (Elburg, Epe, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en Nijkerk). Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met beperkingen maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan.

 

Wanneer dit alles je aanspreekt dan maken we graag kennis met je!

Je kunt reageren door je motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@volare-onderwijs.nl.

 

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Susanne Bruning, directeur, via telefoonnummer (0341) 25 30 52.

In overleg met jou zullen we kijken wanneer we een eventueel gesprek kunnen plannen. Een rondleiding en het ‘meedraaien’ in de klas kunnen we, daarna, in overleg organiseren.

 

Wanneer we jou hebben gevonden, sluiten we deze vacature.

 

*Wij werken niet met commerciële bureaus voor de invulling van onze vacatures*

Speciaal, omdat jij talent hebt.
Speciaal, omdat jij talent hebt.