Header afbeelding vervolg tekstpagina's
  •  
  • Home
  • Vacature leraar bovenbouw

Kun jij onze bovenbouw leerlingen begeleiden naar hun volgende stap?

 

Dan ben je van harte welkom bij onze Bovenbouw afdeling van stichting Volare!

De school voor speciaal onderwijs

 

We zoeken voor na de kerstvakantie een leraar voor 4 dagen in de week (0,8 wtf) die gaat voor onze leerlingen in het Junior College. Iemand die zich niet laat (af)leiden door bepaald gedrag maar vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van hun unieke talenten en mogelijkheden. Het Junior College is een bijzondere samenwerking tussen Volare en het Nuborgh College (regulier VO) en biedt onderwijs aan kinderen tussen 10 en 14 jaar op één eigen kleine locatie in Nunspeet. Waar we maatwerk bieden voor ieder kind om zo ook voor hen een mooi vervolg te kunnen geven aan hun schoolcarrière.

 

Jouw werk bestaat uit het lesgeven over de volle breedte aan een kleine groep van 14 tot 16 leerlingen in leerjaar 7/8. Maar ook uit het voorbereiden van deze kinderen op hun volgende stap in het (regulier) onderwijs.

 

Samen met je andere collega’s op het Junior College werk je in een enthousiast en betrokken onderwijsteam van docenten waar ook een IB-er, een orthopedagoog en andere specialisten bij horen, die je verder op weg helpen bij het zoeken naar oplossingen voor jouw leerlingen. En natuurlijk kun je hierbij ook rekenen op de hulp van een leraarondersteuner.

We werken volgens een continu rooster en je werkdagen zijn in ieder geval op de maandag en dinsdag, de andere twee dagen kunnen we in overleg plannen.

 

Het functiegebouw van stichting Volare kent zowel een functie van leraar die is ingedeeld in schaal 10 als in 11 van de Cao Primair Onderwijs. Jouw inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Natuurlijk kun je je verder ontwikkelen en mag je rekenen op opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding bij je start.

 

Deze vacature is in eerste instantie op basis van (zwangerschaps)vervanging maar wanneer we dat allebei willen, gaan we natuurlijk kijken of er binnen onze stichting na afloop van je tijdelijke contract(en) andere mogelijkheden zijn.

 

We zoeken iemand die flexibel en creatief is, goed kan communiceren en samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken en een groot reflectief vermogen heeft. Je begrijpt dat gedrag van leerlingen een vraag kan zijn en je werkt vanuit vertrouwen. Met jouw gevoel voor humor en relativeringsvermogen geef je niet snel op en ben je een fijne collega. Je hebt je Pabo opleiding en wanneer je een aanvullende opleiding hebt gedaan, lezen we dat graag. En natuurlijk zijn je pedagogische en didactische competenties op orde.

 

Volare

Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met beperkingen maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan.

 

Wanneer dit alles je aanspreekt dan maken we graag kennis met je!

Je kunt reageren door je motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@volare-onderwijs.nl.

 

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Maaike Lodder, directeur, via telefoonnummer (06) 54 69 01 60.

 

In overleg met jou zullen we kijken wanneer we elkaar eventueel kunnen spreken. En een rondleiding en ‘meedraaien’ in de klas organiseren we natuurlijk ook in overleg.

 

Wanneer we jou hebben gevonden, sluiten we deze vacature.

 

*Wij werken niet met commerciële bureaus voor de invulling van onze vacatures*

 

Speciaal, omdat jij talent hebt.
Speciaal, omdat jij talent hebt.