Header afbeelding vervolg tekstpagina's
  •  
  • Home
  • Vacature Leerkracht ism Pactum

Heb jij oog voor het individuele kind? En veel gevoel voor het jonge kind?
 
Dan ben je van harte welkom bij stichting Volare!
De school voor speciaal onderwijs
 
 
We zoeken op korte termijn een leerkracht voor, in eerste instantie, 3 ochtenden in de week (0,4 wtf) die zich wil verbinden aan onze leerlingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder kind iemand nodig heeft die voor hem of haar gaat. Iemand die zich niet laat (af)leiden door bepaald gedrag maar vertrouwen houdt in de toekomst van de leerling op basis van ieders unieke talenten en mogelijkheden. Iemand die er onvoorwaardelijk is voor het kind.
 
Jouw werk bestaat uit het geven van onderwijs passend in het behandelplan van Pactum. Je komt te werken in Harderwijk in nauwe samenwerking met het team van Pactum. Je wordt door hen ondersteund maar ook door onze orthopedagoog, IB-er en andere specialisten, die je verder op weg helpen bij het zoeken naar oplossingen voor jouw leerlingen. Je hebt oog voor wat het kind nodig heeft en door jou voelen deze leerlingen zich veilig en kunnen ze een mooie start maken in het onderwijs. Je start met een klein aantal kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar.
Je werkdagen zullen zijn op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en/of donderdagochtend. Verder zal er om de 2 weken een multidisciplinair overlegmoment zijn met Pactum in de middag. Afhankelijk van het aantal kinderen is het mogelijk dat er een vierde ochtend bij komt. Natuurlijk is dat niet voor niets en krijg je dan urenuitbreiding.
 
Het functiegebouw van stichting Volare kent zowel een functie van leraar die is ingedeeld in schaal 10 als in 11 van de Cao Primair Onderwijs. Jouw inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Natuurlijk kun je je verder ontwikkelen en mag je rekenen op opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding bij je start.

We zoeken iemand die flexibel en creatief is, goed kan communiceren en samenwerken, maar ook zelfstandig kan werken en een groot reflectief vermogen heeft. Je kunt goed observeren en je begrijpt dat gedrag van leerlingen een vraag kan zijn en je werkt vanuit vertrouwen. Met jouw gevoel voor humor en relativeringsvermogen geef je niet snel op en ben je een fijne collega. Je hebt je Pabo opleiding en wanneer je aanvullende opleiding hebt gedaan, lezen we dat graag. En natuurlijk zijn je pedagogische en didactische competenties op orde.

Volare
Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Onze leerlingen (+ 300) komen uit 8 gemeenten op de Noordwest Veluwe (Elburg, Epe, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en Nijkerk). Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met beperkingen maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan.

anneer dit alles je aanspreekt dan maken we graag kennis met je!
Je kunt reageren door je motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@volare-onderwijs.nl.
 

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Susanne Bruning, via telefoonnummer (0341) 25 30 52.
 
Gezien de termijn waarop we willen beginnen met deze nieuwe groep zullen we in overleg met jou een sollicitatiegesprek plannen.
 
Wanneer we jou hebben gevonden, sluiten we deze vacature.

Speciaal, omdat jij talent hebt.
Speciaal, omdat jij talent hebt.