Header afbeelding vervolg tekstpagina's
  •  
  • Home
  • Vacature onder- en/of middenbouw

Wil jij werken aan een mooie toekomst voor onze leerlingen?
En ga jij door waar anderen opgeven?

Dan ben je van harte welkom bij stichting Volare!
Werken aan speciaal onderwijs

We zoeken voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor 3 dagen in de week (0,6 wtf) voor de onder- en/of middenbouw. Wanneer je affiniteit hebt met kinderen die meer uitdaging nodig hebben, zou inzet in onze groep voor meerbegaafde kinderen ook een mogelijkheid zijn.

Jouw werk als leraar zal beginnen aan onze bosrijke locatie aan het Groenelaantje in Nunspeet. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken onderwijsteam van leraren en leraarondersteuners. Bij dit team horen ook een orthopedagoog, een IB-er en andere specialisten, die met jou zoeken naar oplossingen voor onze leerlingen. Je hebt oog voor wat het kind nodig heeft en door jou voelen onze leerlingen zich veilig en komen ze (weer) tot leren. Je start in een onder- of middenbouw groep of in de groep voor meerbegaafde kinderen.

Wij zoeken een PABO opgeleide leraar die flexibel en creatief is, kennis heeft over de ontwikkeling van kinderen, goed kan communiceren, zelfstandig is maar ook goed kan samenwerken en een groot reflectief vermogen heeft. Een leraar die begrijpt dat achter het gedrag van leerlingen een vraag zit en die werkt vanuit vertrouwen.

Is dit jou op het lijf geschreven, beschik je over een gezonde hoeveelheid relativeringsvermogen en geef je niet snel op, dan maken we graag kennis met je!

Je kunt reageren door je motivatie en CV te mailen naar sollicitatie@volare-onderwijs.nl

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt benoemd in de functie van leraar conform de huidig geldende CAO primair Onderwijs. Je mag rekenen op goede persoonlijke begeleiding bij je start en wij bieden ruime opleidingsmogelijkheden, want wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.

Volare

Stichting Volare heeft scholen voor speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Onze leerlingen komen uit 8 gemeenten op de Noordwest Veluwe (Elburg, Epe, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en Nijkerk). Samen met ongeveer 100 collega’s verzorgen wij onderwijs dat net een stapje verder gaat. We houden rekening met beperkingen maar we gaan voor de talenten van onze kinderen zodat ook zij een mooie toekomst krijgen die past bij hun mogelijkheden. Dat vraagt veel van onze medewerkers, vooral dat zij zichzelf goed kennen, niet snel opgeven en altijd kijken naar wat wel kan.

Misschien heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Susanne Bruning, directeur, via telefoonnummer 0341 25 30 52.

 

Speciaal, omdat jij talent hebt.
Speciaal, omdat jij talent hebt.