De Beren

Hallo allemaal,

Op de Verschoorschool heeft iedere klas zijn eigen dierennaam. Zo zijn er bijvoorbeeld Kukeluusjes, Vlinders, Dassen en wij zijn dit jaar ‘de Beren’. De Verschoorschool staat in een prachtig stukje bos in Nunspeet aan het Groenelaantje.

Onze groep

Wij zijn dit jaar een groep 5. Een klas met allemaal jongens. Iedere dag proberen we het uiterste uit onszelf te halen. We werken iedere dag aan rekenen, taal en spelling.

Zo werken de Beren

Wij werken iedere dag volgens een dagstructuur. Wij vinden het belangrijk dat we de dag goed en rustig kunnen beginnen en afsluiten. Met elkaar proberen we er een fijne dag van te maken.

Groetjes, de Beren

Meester Roy, Juf Marloes en Juf Leone

Welkom op de groepspagina van de Beren van de Verschoorschool aan het Groenelaantje. Wij zijn dit jaar een groep 5.