De Hazen

Welkom op de pagina van groep de Hazen! Wij hebben een klas met drie juffen en een meester.

Onze groep

Onze groep 4 bestaat uit meer jongens dan meisjes. Elke dag staan er twee juffen of een juf en meester op de groep. Dat is erg fijn! Zo kunnen we de kinderen de aandacht en hulp bieden die ze nodig hebben.

Zo werken de Hazen

Wij werken met hoge verwachtingen om alles uit de kinderen te kunnen halen. We hebben veel oog voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich veilig en gehoord voelt.

Elke dag werken we met dezelfde routines, zodat er regelmaat en rust is. Zo zorgen we samen voor een prettige sfeer in de klas waar ook hard gewerkt kan worden.

Naast alle reguliere vakken krijgen de kinderen 2 keer in de week een PAD-les. Tijdens deze lessen leren we welke emoties er zijn en welk gevoel daar bij hoort en hoe je hier mee om kunt gaan. Ook werken we met het Pad-kind. Deze leerling wordt die week in het zonnetje gezet en krijgt na die week een mooie complimentenlijst mee naar huis!

De Hazen gymmen twee keer in de week en dat doen ze met veel plezier.

Groetjes van Marienke, Giel, Marlies en Rosanne

Welkom op de pagina van de Hazen! Wij zijn een groep 4. Elke dag staan er twee juffen of een juf en meester op de groep.