De Otters

Welkom op de pagina van de Otters schooljaar 2023/2024. Onze klas bevindt zich in de unit op het bosrijke plein aan het Groenelaantje te Nunspeet. Onze kinderen zitten in leerjaar 5.

Onze groep

Onze groep bestaat uit stoere jongens en leuke meiden. Wij hebben vier juffen en één meester die het onderwijs verzorgen.

Elke dag van de week staat er een leerkracht en een leerkrachtondersteuner voor de groep. De ondersteuning delen wij met onze buurklas ‘de Beren’.

Zo werken wij

De kinderen starten hun op school met sensopathisch materiaal om even te ‘landen’ en rustig binnen te komen na hun taxi-rit. De meeste ochtenden zien hetzelfde er uit. De basisvakken rekenen, spelling, taal en lezen staan centraal.

Iedere les vertellen we bij de start van de les  het lesdoel. We werken door de hele school met het instructiemodel EDI. We stimuleren en motiveren kinderen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Twee keer in de week hebben we ’s middags gym van onze vakleerkrachten en werken wij aan thema’s met de methode Blink.

Groeten van:

Juf Femke (ma t/m vrij)

Juf Marloes (ma, din, don en vrijdag)

Meester Giel (maandag)

Juf Hennie (woensdag)

Juf Caroline (dinsdag en vrijdag)

Welkom bij de Otters! Onze groep 5 klas bevindt zich in de unit op het bosrijke plein aan het Groenelaantje in Nunspeet.