De vossen

Welkom op de pagina van de Vossen schooljaar 2023/2024. Onze klas staat in een prachtig stukje bos in Nunspeet aan het Groenelaantje. Onze kinderen zitten in leerjaar 5 en 6.

Onze groep

Onze groep bestaat uit stoere jongens, die houden van voetbal, creatief bezig zijn en hard werken. Er zijn vier betrokken juffen en leraarondersteuners die samen met de kinderen een positief klimaat creëren waardoor iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen.

 

Zo werken de Vossen

De dag begint met jas, tas, plas en het ophangen van het Pad-kaartje. De kinderen pakken iets uit de kast en kunnen daarmee aan hun eigen tafel tafel spelen. Tekenen of lezen mag ook. Zij mogen ook graag met de techniekdoos: Spektro spelen en uitvinden.

Welkom op de groepspagina van de Vossen van de Verschoorschool aan het Groenelaantje. Onze kinderen zitten in leerjaar 5 en 6.

 

 

Elke dag begint hetzelfde. Zo beginnen we elke dag rustig en duidelijk. We bespreken de opgehangen Pad-kaartjes en starten met de lessen. Elke les heeft een lesdoel dat helder wordt verteld bij de start van de les. Door te werken volgens een schoolbreed instructiemodel EDI, worden kinderen gestimuleerd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Groetjes, de Vossen

Juf Dorien : ma-di-do-vr

Juf Susan : wo

Meester Giel : di

Juf Annelies : wo-do-vr